Porvoon Laukkaderby 2024 kilpailukutsu

Sarjat:

 

600 m

1. Shetlanninponit Prix de Porvoon Mustang ry

2. Pienet ponit alle 131 cm Prix de Taikalaw

3. Islanninhevoset Prix de Chia de Gracia

4. Monté: ponit A-kategoria alle 107 cm Prix de Erca tilit Oy

5. Monté: ponit B-kategoria 107-130 cm Prix de Heinätin® heinäautomaatit 

 

1000 m

6. Monté: lämminveriset ravisukuiset Prix de Oy Musta Kavio Ab

7. Monté: kylmäveriset Prix de Veljekset Wahlsten

8. Isot ponit 131-148 cm Prix de OmaHevonen.fi

9. Raskaat rodut Prix de The Irish Cob Society Finland

10. Lämminveriset ravurisukuiset Prix de Criollo-hevosrehut

11. Suomenhevoset Prix de Lantmännen Agro Perttula 

12. Muut ratsuhevoset (hitaammat naattiskelijat) Prix de Grefinn Oy

13. Muut ratsuhevoset (tuulennopeat ratsuhevoset) Prix de Chia de Gracia

 

Sarja järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä ratsukkoa. Järjestäjä pidättää vapauden yhdistellä sarjoja. Jos et ole varma, mihin sarjaan ratsusi kuuluu, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä mahdollisimman sopiva sarja. Kaikki hevoseläimet ovat tervetulleita ja jokaiselle löydetään omaa nopeutta vastaava sarja.

 

Black Horse Tsempparipalkinto: jokaisessa sarjassa palkitaan yksi ratsukko Biofarmin sponsoroimalla Black Horse Tsempparipalkinnolla. Palkinnonsaajat valitsee kilpailun tuomari seuraavin perustein: Tsempparipalkinto jaetaan ratsukolle hyvästä meiningistä ja yhteispelistä hevosen kanssa. Tsempparipalkinnon saajien ei tarvitse olla parhaita eikä sijoittua, vaan he ovat hyvä tiimi ratsukkona. Tsempparipalkinnon saaja kunnioittaa kilpatoveriaan sekä muita kilpailijoita!

 

Keppihevoset (n. 50-100 m) Prix de Taikakeppari, yhteistyössä Etelä-Suomen Ratsastusjaoston (ESRA) ja ESRA:n nuorisotiimin kanssa. Keppihevoset starttaavat monteponien jälkeen kolmessa eri lähdössä:

- alle 7-vuotiaat

- 7-10-vuotiaat

- 11-17-vuotiaat

 

Pukukisa Lady Ascot Prix de Korusuunnittelu Henna K

 

 

1. Kilpailut järjestetään sunnuntaina 30.6.2024 klo 11:00 alkaen Kokonniemen raviradalla Lapinniementie 14, 06100 Porvoo.

 

2. Laukkaderby on epävirallinen hyvänmielen kilpailutapahtuma, jossa noudatetaan kilpailukutsun ja kilpailijatiedotteen mukaisia sääntöjä.

 

3. Laukkaderbyn kaikkien sarjojen ilmoittautumiset perjantaihin 21.6.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen: ratsastusseura.skurary@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot: kilpailtava sarja, ratsun nimi, rotu ja ratsastaja. Alle 18-vuotiaat ratsastavat huoltajan KIRJALLISELLA luvalla. Huomioithan tämän ja otat lupapaperin mukaasi ellei huoltajasi ole mukana kilpailuissa. Tiedustelut sähköpostitse ratsastusseura.skurary@gmail.com. Ilmoittautuminen nopeisiin ja hitaisiin ratsuhevosiin omantunnon mukaan. Järjestäjä tekee lopullisen päätöksen hevosten jakamisesta sarjoihin.

 

4. Osallistumismaksu 35 € / lähtö. Kilpailumaksut maksettava MobilePayllä numeroon 6011HZ (Skury ry / Laukkaderby) tai Skura ry:n tilille FI28 1228 3000 0157 66 ilmoittautumispäivään 21.6.2024 mennessä. Kirjoita maksun viestikenttään ratsukon nimi ja kilpailusarja.

 

5. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla tai viimehetken peruutukset kanslian puhelinnumeroon. Ilmoittautumisajan sisällä 21.6.2024 mennessä tehdyistä peruutuksista maksut palautetaan. Peruuttamattomia tai ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Jos ilmoittaja jättää lähtönsä peruuttamatta ja maksamatta, on hän velvollinen maksamaan ilmoittautumismaksun 35 € järjestäjän tilille.

 

6. Lähdöt ratsastetaan max. 6 ratsukon ryhmissä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 24 ratsukkoa/sarja. Järjestäjä varaa oikeuden yhdistellä sarjoja.

 

7. Ratsastajalla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus SRL jäsenseuran kautta, Green Card tai oman vakuutusyhtiön vapaa-ajan urheilu-/tapaturmavakuutus. Ratsukot osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla.

 

8. Varusteet: Hyväksytty turvakypärä (VG1) ja turvaliivi ovat pakolliset, näihin ei myönnetä poikkeuksia. Turvaliivin tulee olla tyyppihyväksytty koodilla EN13158 tai CE 1621-2 lisättynä rintasuojuksella. Ratsastussaappaiden tai -kenkien ja turvajalustinten käyttöä suositellaan. Paukkuliivin käyttö on sallittu, mutta alla pitää olla hyväksytty turvaliivi. Kannukset sallittu. Raipan käyttö kielletty. Paidan tulee olla huputon.

 

9. Jokaisessa sarjassa jaetaan voittajalle ja kahdelle sijoittuneelle ruusukkeet sekä huikeat sponsoreidemme lahjoittamat tavarapalkinnot. Lisäksi jokaisessa sarjassa jaetaan Black Horse Tsempparipalkinto ruusukkeineen. Tavarapalkinnot noudetaan varikkokatoksen buffetpisteeltä, palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

 

10. Kanslia avataan tuntia ennen kilpailujen alkamista, klo 10:00. Kanslian puhelinnumero on 050 5399 636 (käytössä vain kisapäivänä).

 

11. Kilpailuihin ja ilmoittautumisiin liittyvät tiedustelut ratsastusseura.skurary@gmail.com. Kilpailun päätuomari Erja Losio.

 

12. Aikataulut, lähtölistat ja kilpailijatiedote nähtävillä torstaihin 27.6.2024 klo 20:00 mennessä verkkosivuilla ja tapahtuman Facebook-sivuilla Porvoon Laukkaderby 2024.

 

13. Keppihevoslähtöihin ilmoittautuminen paikan päällä klo 10:45 alkaen. Osallistumismaksu 3 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (käteisellä tasarahalla tai MobilePay:llä). Keppihevoset starttaavat viiden ensimmäisen sarjan (shetlanninponit, pienet ponit, islanninhevoset, pienet monteponit, isot monteponit) jälkeen noin klo 12:30. Kaikki keppariratsukot palkitaan ruusukkein ja pienin makein tavarapalkinnoin. Mukaan mahtuu yhteensä 100 keppariratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

14. Pukukisaan Lady Ascot ilmoittautuminen ja osallistujien valokuvaus paikan päällä klo 12:00-13:30. Pukukisan palkinnot jaetaan noin klo 14:00. Pukukisaan osallistuminen on maksutonta.

 

15. Kilpailupaikalla hyvin varustetut buffetit, maksu käteisellä tai MobilePay:llä. Paikalla myös monenlaista muuta mukavaa tekemistä erityisesti perheen pienimmille.

 

16. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden muutoksiin.

 


Lämpimästi tervetuloa koko kesän jännittävimpään ratsastustapahtumaan!

Vauhdilla kohti kesää toivottavat Skura ry ja Porvoon Hevosystävät ry

 © 2024 Skura ry